Consultații, investigații și analize

Dosar medical
complet

Concluzii și recomandări medicale

Despre Quick Check

 Quick Check este un bilanţ complex de sănătate, adaptat vârstei şi nevoilor tale, care se realizează într-o singură zi. Rapid, eficient, performant. Totul în cea mai avansată structură de sănătate de care poţi dispune . Totul în condiţii de atenţie maximă şi de confort.

 În decursul timpului, pacientii au ales  Quick Check pentru a-și verifica starea de sănătate în mod rapid, simplu și eficient.

Atunci când rezultatele evaluării indică existența unei afecțiuni, pacientul este consiliat cu privire la conduita optimă de diagnostic și tratament și primește, după caz, trimiteri medicale interdisciplinare. Dacă analizele și consultațiile indică o stare bună de sănătate, consilierea medicală se concentrează pe aspecte legate de prevenție și de menținerea calității vieții.

Avantajele speciale pe care le oferă pacienților:

  • o combinație optimă de analize, consultații și investigații, combinație care este suficient de amplă încât să permită o concluzie medicală avizată, dar și atent construită astfel încât să nu producă pacientului cheltuieli inutile;
  • pachete de evaluare flexibile, adaptate pentru fiecare categorie de pacienți în parte, în funcție de nevoile specifice de sănătate: copii (pe două grupe de vârstă), femei tinere, bărbați tineri, seniori.
  • circuit medical rapid și simplu: evaluarea se realizează într-o singură zi, debutează cu recoltarea probelor de laborator, continuă printr-un traseu pre-programat la diversele specialități vizate și se încheie în cabinetul de medicină internă (la adulți) sau în cel de pediatrie (la copii), acolo unde medicul examinează și coroborează toate datele, oferind pacientului o scrisoare medicală cu concluzii și recomandări.