Abonamente

Sanatatea ta si a celor dragi tie are prioritate!
Abonamentele medicale  inseamna grija si monitorizare constanta, prin servicii medicale care te ajuta sa iti tii sanatatea sub control sau sa depistezi la timp eventuale afectiuni.
Abonamentul medical le ofera adultilor si copiilor solutii personalizate si integrate de ingrijire medicala, intr-o retea nationala de sute de clinici si mii de medici, suport in situatii medicale complexe, inovatii digitale, informatii utile si transparenta.
Abonamentele includ servicii medicale de policlinica, precum consultatii, analize de laborator, investigatii de imagistica si radiologie, gratuit sau cu discount, in functie de pachetul ales.

Abonamente Corporate

Memorial Medical Center, un concept nou pentru piaţa medicală din România, reprezintă un design inovativ de îngrijire medicală axat pe o relaţie apropiată între medic și pacient și un traseu medical cât mai facil.

Abonamente Individuale

Memorial Medical Center este clinica în care tu și familia ta puteţi avea încredere. Memorial Medical Center înseamnă un serviciu medical, personalizat nevoilor tale. Fără timpi de așteptare și fără consultații în grabă.